(FOTO+VIDEO) SPEKTAKL U SPLITU: Rajović održao veliki koncert u Spaladium Areni!

Izvor slike: PR

Životnom pričom sažetom u kratkom videu koji dočarava njegov put od taksista do pjevačke zvijezde, Boban Rajović je započeo koncert u ‘Spaladium Areni’, da bi se potom sa stropa Arene spustio na binu i show započeo sa spektaklom.

Prva pjesma na repertoaru bila je ‘Jedan je život’ koju je Rajović izveo uz snažne ovacije publike. Redali su se hitovi, publika je pjevala svaku pjesmu, a sve je upotpunjeno izuzetno efektnom scenografijom, vrhunskom rasvjetom i najboljom produkcijom u ‘Spaladium Arenu’, do sada. Scenografiju na pozornici činila je i replika taksija koji je Boban vozio u Copenhagenu.

fotovideo-spektakl-u-splitu-rajovic-odrzao-veliki-koncert-u-spaladium-areni3

U Split na koncert popularnog pjevača taj dan su doputovali brojni njegovi obožavatelji iz svih dijelova Europe. Očekivano, žene su bile u većini, a neke od njih su bile toliko odlučne u namjeri doći do svog idola da su uspjele izbjeći zaštitare i popeti se na binu.

fotovideo-spektakl-u-splitu-rajovic-odrzao-veliki-koncert-u-spaladium-areni1

fotovideo-spektakl-u-splitu-rajovic-odrzao-veliki-koncert-u-spaladium-areni2

Na bini su se tijekom koncerta zvijezdi večeri pridružili Cvija, Relja Popović, Mira M, grupa Sinergija i Evrokrem barabe koji su svojim hitovima dodatno oduševili publiku.

fotovideo-spektakl-u-splitu-rajovic-odrzao-veliki-koncert-u-spaladium-areni4

Spektakl je trajao skoro četiri sata, a Boban je koncert završio pjesmom Dine Dvornika ‘Ništa kontra Splita‘ što je izazvalo opće oduševljenje publike.

Rajovića nakon Splita, čeka još jedan veliki koncert, 20. svibnja u zagrebačkoj Areni.