(VIDEO) SPEKTAKL GODINE: U Mejdan stiže preko 30 glazbenih regionalnih zvijezda!

Povodom obilježavanja 20 godina rada, srebrenički radio ‘Studio D’ organizira veliku zabavu. Najveće zvijezde regije zabavljati će sve one koji 29. ožujka budu prisutni u tuzlanskoj dvorani Mejdan.

Kao i prethodnih godina, tradicionalno će se dodijeliti nagrade i priznanja za najveće glazbene zvijezde regije, odnosno one koji su se posebno istaknuli u protekloj godini i desetljeću, ali će se uručiti i priznanja za životno djelo, koncert godine i brojne druge kategorije.

Svojim glasanjem putem društvenih mreža, web site-a te telefonom, publika je izabrala pobjednike kategorija. Tako će nagrade za životno djelo primiti Neda Ukraden u ženskoj, a Halid Bešlić u muškoj kategoriji.

Svoje oduševljenje priznanjem i dolaskom u Tuzlu nisu krili ni sami pjevači koji su svojim video porukama na društvenim mrežama najavili dolazak i pozvali sve koji vole njihove numere da dođu na ovu veliku zabavu.

Svojom energijom i pjesmama publiku će uveseljavati i Mile Kitić koji je proglašen folk pjevačem desetljeća, Ivana Selakov – dobitnica priznanja za pop pjevačicu godine, Željko Samardžić sa svojim pop albumom godine, a onda i  Lexington kao bend desetljeća te odmah uz njega i Amadeus bend sa svojim hit singlom godine ‘Virus’. Rame uz rame, zajedno s njima naći će se i Dženan Lončarević s priznanjem pop pjevača godine, ali i Jovan Perišić kao najbolji folk pjevač za prošlu godinu.

Uz njih će publiku zabavljati i brojne druge velike zvijezde koje su nagrađene za hit singl godine, a neki od njih su Amar Gile, Fatmir Sulejmani, Katarina Grujić, Armin Dedić, Davor Badrov, Nikolina Kovač, Adnan Nezirov, Mirza Delić, Mirza Selimović, Stefan Živojinović.…

Po svemu sudeći, dvadeseti rođendan radija ‘Studio D’ biti će najveća zabava u BiH u ovoj godini!

– Dvadeset godina postojimo. Neki kažu malo, neki kažu puno, a mi kažemo: “Tek smo počeli!” – rekli su djelatnici radija ‘Studio D’.

>> Noć Zvijezda – 20 godina radija Studio D <<