EKSKLUZIVNO: Saznajte s kim je Sandra Afrika snimila duet!

Izvor slike: Shobot

Pjesme ‘Devojka tvog druga’ i ‘Neko će mi noćas napraviti sina’ veoma su zaslužne za prošlogodišnji uspjeh Sandre Afrike. U 2013. godini, pjevačica je imala veliki broj nastupa, no za nju nema odmora i za svoje fanove sprema nove zanimljive pjesme. Naime, kako Folk-Portal ekskluzivno saznaje, Sandra je u proteklom periodu snimila čak četri dueta.

Jedan duet Afrika je snimila s kolegom Sašom Kaporom, a numera nosi naziv ‘Oči plave’. Prema našim saznanjima, taj bi duet trebao prvi ”ugledati svjetlost dana”. Ubrzo nakon premijere te pjesme, zgodna pjevačica predstaviti će i pjesmu koju je otpjevala s MC Yankoom i DJ Matkoom. Dok je treći duet – ‘300 čuda’, Sandra snimila s bivšim farmerom Markom Vanillom.

Ekskluzivno saznajemo i kako je za duet s Markom ovih dana snimljen i spot u režiji ‘IDJ Videos‘, te vam donosimo fotografije sa snimanja.

ekskluzivno-saznajte-s-kim-je-sandra-afrika-snimila-duet ekskluzivno-saznajte-s-kim-je-sandra-afrika-snimila-duet1 ekskluzivno-saznajte-s-kim-je-sandra-afrika-snimila-duet2

Naime, zanimljivo je i to da je pjevačica snimila duet s još jednim mladim pjevačem koji se natjecao u showu ‘Zvezde Granda’, a kasnije je privlačio pažnju svojim sudjelovanjem u reality showu ‘Farma’. Ipak, za sada vam nećemo otkriti s kim je Afrika snimila taj duet, ali pratite Folk-Portal jer uskoro donosimo sve detalje.

SLUŽBENA FACEBOOK STRANICA