(FOTO) ŠOKANTNO: Cvija i Yankoo snimili duet ‘Seksi dupe’!

Izvor slike: Folk-Portal

Da li je na pomolu veliki ljetni hit ili pak cenzura saznati ćemo sljedećeg tjedna kada će svjetlost dana ugledati spot duetske pjesme Stefana Cvijovića Cvije i MC Yanka veoma eksplicitnog naziva ‘Seksi dupe‘. Spot vrijedan 20 000 dolara sniman je u Saint Louisu tijekom zajedničke američke turneje spomenutih repera.

foto-sokantno-cvija-i-yankoo-snimili-duet-seksi-dupe1

Oni smatraju da nema ničega loše ni uvredljivog u samom sadržaju i izražavanju, te da su bili inspirirani upravo najvećim svjetskim rap hitovima koji u svojim stihovima koriste aluzije na seks i da često pjevaju o lijepim ženskim tjelesnim atributima.

– Ljudi su se definitivno uželeli pesama poput najvećih hitova 50 Centa, Snoop Dogga i drugih američkih repera koji su forisrali taj “prljavi” rep stil. Upravo zato Janko i ja smo došli na ideju da vratimo nekim našim početcima – kaže Cvija i dodaje:

– Za ovakvu pesmu nema bolje lokacije za spot osim samog “mesta zločina” tj. Amerike. Crnkinje, geto i tamošnji duh dodatno su nas inspirisali da ovaj spot bude maksimalno autentičan, ali smo zbog tehničkih problema par kadrova dosnimili u Beogradu.

Cvija je otkrio da se i u ovom spotu pojavljuje tamnoputa djevojka koja je do sada nekoliko puta surađivala sa Snoop Doggom. Premijera numere ‘Seksi dupe’ očekuje nas krajem sljedećeg tjedna, a sudeći prema fotografijama, isti bi mogao biti zabranjen za mlađe od osamnaest godina. Ali zabranjeno je najslađe…

foto-sokantno-cvija-i-yankoo-snimili-duet-seksi-dupe2 foto-sokantno-cvija-i-yankoo-snimili-duet-seksi-dupe5 foto-sokantno-cvija-i-yankoo-snimili-duet-seksi-dupe4 foto-sokantno-cvija-i-yankoo-snimili-duet-seksi-dupe3