(FOTO+VIDEO) KIDAŠ ME: Pogledajte najavu dueta Ace Lukasa i Milice Pavlović!

Izvor slike: Instagram/senoritamilica

Nova naslovna strana srpskog izdanja magazina ‘Story’, šokirala je javnost. Uz zajedničku fotografiju Ace Lukasa i Milice Pavlović stoji naslov: ‘Ljubav nas je spojila“.

Tek po objavljivanju naslovnice, javnost je ostala iznenađena no vrlo brzo misterija se riješila i svima je bilo jasno da je ljubav u njihovom slučaju samo vezana uz poslovnu suradnju. Naime, Lukas i Pavlovićeva snimi su duetsku pjesmu pod nazivom ‘Kidaš me’, a čiji je autor grčki kompozitor Phoebus.

– Imala sam to zadovoljstvo da Acu Lukasa upoznam na samom početku svoje karijere i da prvi kompliment od neke velike zvezde dobijem upravo od njega. On je i tada bio velika zvezda, a ja klinka koja je iz Bunibroda došla u ‘Zvezde Granda’ da okuša sreću i pokuša da napravi karijeru. Prvi put kada me je video, javno mi je rekao kako je siguran da ću biti velika zvezda i da ću napraviti karijeru, a nedavno je javno istakao i da je za sve ove godine u takmičenju te reči uputio samo meni. U tom momentu, kada sam tek počinjala svoju borbu, to su bile reči za koje sam se uhvatila i one su mi bila motivacija da se izborim sa svim problemima i ostvarim svoje snove. Zato mene za Lukasa od samog početka veže neka vrsta ljubavi, kao prema čoveku koji mi je ulio samopouzdanje i dao neophodan podstrek. S godinama se naš odnos razvijao, vezuju nas razni višesatni razgovori o žvotu, poslu, ljudima i kako sam ga dobro upoznala, tako mogu da ga kažem da ga zaista cenim, poštujem i volim jer je on jedan veoma specifičann muškarac, dobar čovek i veliki laf – rekla je Milica u intervjuu za magazin ‘Story’.

Lukas je potvrdio Miličine riječi rekavši da je kod nje primjetio druge kvalitete osim pjevanja.

– Sećam se da sam bio u žiriju ‘Zvezda Granda’ kada je Milica bila jedan od takmičara i pošto uvek otvoreno kažem šta mislim, kada sam je prvi put video, rekao sam joj: Vidi, ti nisi neka posebna pevačica, ovde ima mnogo takmičara koji imaju znatno bolje vokalne kvalitete od tebe, ali imaš tu posebnu energiju, zračiš bićeš velika zvezda. To se i dogodilo, samo što je ona u međuvremenu postala i odlična pevačica. Mnogo je radila na sebi ovih nekoliko godina i usavršavala se. Opasan je potencijal – rekao je Aca.

Popularni pjevač za ‘Story’ je odgovorio i na pitanje da li između njega i Milice može biti nešto više od prijateljstva i poslovne suradnje:

– Mislim da tačan odgovor na pitanje da li bismo mogli da budemo više od prijatelja niko ne može dati. Nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć i u kom smeru će se odnos dvoje ljudi razvijati. Nekada sretnete osobu i već pri prvom susretu dese se varnice, a nekada je neko godinama pored vas i posmatrate ga kao prijatelja, a onda se nešto dogodi i ljubav se rodi.

Pogledajte najavu spota za duetsku pjesmu!