JK u duetu sa Lapsus bandom?

Izvor slike: Instagram (karleusastar ; emirlapsus)

Ako je suditi po broju čitanja članaka na našem portalu, s pravom možemo reći da su nove pjesme pop dive Jelene Karleuše jedna od tema koja naše čitatelje najviše zanima.

Nedavno smo objavili kako je JK spremila tri nove pjesme te je u jednom intervjuu obećala kako će zbog spotova koje će snimiti “grmjeti cijela planeta”. Karleuša se na temu novih pjesama jučer oglasila i na Twitteru.

Pop zvijezda je jednom prilikom najavila i moguću kolaboraciju. Detalje tada nije željela otkrivati, a zanimljiv intervju za emisiju ‘Exkluziv‘ danas je dao Emir Aličković, pjevač Lapsus banda, koji je svojim izjavama bacio sumnju da će upravo oni biti ti koji će snimiti duet sa jednom od najvećih zvijezdi na ovim prostorima.

– Žena je seks. Top topova. Uvijek sam želio da sa njom snimim duet i eto ostvariće mi se želja. Zauzeta je. Može se reći da je skandal majstor – otkrio je Aličković odgovarajući na pitanja novinara.

U prilog tome da bi upravo Jelena mogla biti tajanstvena žena o kojoj je Emir pričao, ide činjenica da je u nedavnom intervjuu za BiH medije, na listu pjevačica s kojima bi volio snimiti duet, stavio upravo JK.

Jelena se ovim povodom još nije oglasila, no poznavajući nju, vjerujemo kako će potvrdu ili demant priče javnost dobiti vrlo brzo.