MC Yankoo snima duet s Jennifer Lopez?!

Izvor slike: Promo (MC Yankoo) / Daily Mail (Jennifer Lopez)

Aleksandar Janković poznatiji kao MC Yankoo jedan je od najtraženijih MC-jeva na Balkanu. Budući da živi u Austriji, najtraženiji je u tamošnjim diskotekama, a za njegovu naglu popularnost zaslužni su dueti s poznatim folk pjevačima i pjevačicama.

Njegova najnovija pjesma ‘Moje zlato’ koju je snimio s atraktivnom Milicom Todorović velikom brzinom postala je veoma slušana što dokazuje i broj pregleda na YouTube-u. No, čini se kako za Yanka zna sve više ljudi i van granica bivše države, a uskoro bi mogao snimiti duet s jednom svjetski popularnom pjevačicom.

Naime, u nedavnom intervjuu koji je dao zajedno s Milicom Todorović, mlada pjevačica otkrila je nešto što nije smjela. – Uskoro će snimiti pesmu sa Jennifer Lopez – rekla je Todorovićeva nakon čega ju je Yankoo prekinuo rekavši da se tek radi na tome. Ipak, Milica je bila uporna u namjeri da otkrije detalje pa je dodala kako je Jennifer čula za ideju o suradnji s ovim MC-jem te da je na prijedlog o suradnji rekla: – Zašto da ne?!

Ukoliko Yankoo uskoro snimiti duet s ovom svjetski poznatom pjevačicom, vjerujemo kako će broj pregleda tog spota na YouTube-u biti toliki da će sadašnji pregledi na njegovim duetima biti smiješni u usporedbi s nekoliko stotina milijuna.