Palo pomirenje: Dara i Aca snimaju duet!

palo-pomirenje-dara-i-aca-snimaju-duet

Dara Bubamara i Aca Lukas konačno su ”zakopali ratne sjekire” i dogovorili poslovnu suradnju. Dnevni list ‘Kurir’ saznaje kako su se Dara i Aca nedavno sreli u Budvi gdje su popričali i izgladili sve odnose. Kako ih veže zajednička kuća – ‘Beoton’, tim ovo dvoje pjevača došlo je na ideju da bi mogli snimiti duetsku pjesmu, te je sve vrlo brzo završeno. Tekst pjesme napisala je Marina Tucaković, dok je aranžman radio Bojan Vasić.

– Saša Mirković je došao na ideju da Aca i Dara snime duet. Pošto su jedno drugome oprostili sve uvrede i teške reči koje su pale, nije bilo razloga da ne razmisle o zajedničkoj pesmi. Njima se ideja da ukrste glasove dopala, a pošto su našli odličnu pesmu, to će sada i realizovati. Oni su opet u odličnim odnosima, često se čuju i ponašaju se kao da se nikada i nisu posvađali – rekao je izvor ‘Kurira’.

Dara je izjavila kako je sretna što su ona i Lukas ponovno u dobrim odnosima:

– Rešili smo sve nesuglasice, izvinila sam se ja njemu i on meni i sada smo super. Jedva čekam da otpevamo pesmu i ne sumnjam da će to biti veliki hit.

Sukob zbog festivala

Folk pjevači su se sukobili još 2008. godine kada je Aca pobjedio na ‘Grand’ festivalu, a Dara izjavila da on nije zaslužio pobjedu. Lukas je nakon toga iznio brojne uvrede na Bubamarin račun i usporedio je sa zamrzivačem.