Saša Matić putuje na kanadsku turneju i priprema duet!

Izvor slike: Arhiva

Nakon fantastičnih nastupa u Zadru i Šibeniku za koje se tražila karta više, Saša Matić spakirao je kofere i sa svojim bendom otputovao na turneju po Kanadi. Naime, tijekom sljedećeg folk zvijezda družiti će se sa publikom u Calgariju, Vancouveru i Torontu, a bez obzira na to što je čak i sam Saša prestao brojati odlaske u ovu daleku zemlju, zanimanje za njegove koncerte je uvijek ogromno.

– Veoma se radujem predstojećem druženju sa našim ljudima koji žive u Kanadi, tamo uvek vlada posebna emocija i srdačno me dočekaju jer su svim srcem željni naše muzike  – kaže Matić, koji nam je otkrio kako trenutno radi na jednoj duetskoj pjesmi:

– Ne bih da otkrivam o kome se radi, jer ne volim da prejudiciram stvari, no iskreno verujem da će se dopasti širokim narodnim masama i postati hit. Ono što je, osim divne dame sa kojom je u planu da ukrstim glas, posebno u vezi sa ovom numerom je to što sam ja kompozitor. Komponovanje je uvek bio pravi izazov za mene i jedva čekam da čujem sud publike – završava pjevač.