VELIKO IZNENAĐENJE: Amadeus bend i Riblja Čorba snimaju duet!

Izvor slike: PR

S obzirom na to da već duži vremenski period grupa Riblja Čorba nije objavljivala ništa novo, njihovi brojni fanovi će biti oduševljeni saznanjem da je Bora Đorđević vrlo rado odgovorio na poziv Amadeus bendate tko prihvatio gostovanje u njihovoj numeri koja nosi veoma zanimljiv naziv – ‘Volim te, keve mi‘. Do ovog, kako ga u šali nazivaju – spontanog dueta, došlo je sasvim nenadano, te glazbenici nisu gubili vrijeme već su odmah prionuli na rad u studiju Bojana Bjelića – ‘BB Music Studio’.

– Nakon što smo nekoliko puta preslušali pesmu koju je Boki, naš klavijaturista, uzeo od prijatelja iz Pariza, nikako nismo mogli da se otmemo utisku da neodoljivo podseća na rad iz opusa ‘Riblje čorbe’. Odjednom, sasvim slučajno kroz razgovor, došli smo do ideje da pitamo Boru da nam bude gost i da je zajedno otpevamo. Iskreno moram priznati da smo bili veoma skeptični po pitanju toga da li će Bora pristati, međutim na naše veliko oduševljenje jeste i to iz prve – kaže pjevač ‘Amadeus benda’ –Džaja, te prenosi impresije sa samog snimanja dueta:

– Ne samo da je otpevao, nego je dosta poradio i na tekstu, koji je sada daleko kvaliteniji i prava pesma u Čorba fazonu. Bukvalno mami da sednete na plažu sa društvom, uzmete gitaru i zapevate je svi zajedno. (smeh) Takođe, želim da dodam da me je Bora fascinirao kakav je profesionalac i koliko energije ima. Naime, uprkos tome što po godinama svima nama može biti otac, on je pun snage i elana i nije napravio ni minut pauzu dok sve nije bilo kako treba. Pesma ‘Volim te, keve mi’ naći će se na našem novom albumu koji će izaći u oktobru i veoma smo nestrpljivi da čujemo sud publike – završava pjevač.