Ana Nikolić: Oduvek sam više volela papučare nego opasne momke!

Izvor slike: Instagram

Gošća emisije ‘Bulevar u 5 do 5’ na televiziji ‘B92’ bila je pop pjevačica Ana Nikolić. Nikolićeva je u emisiji komentirala priloge koje su novinari spremili, te se tako dotaknula teme o opasnim dečkima, estetskoj kirurgiji, sportu, spotovima,…

Na pitanje da je voljela opasne dečke koji su bili povezani s „mutnim“ poslovima, Ana je rekla:

– Ima istine u tome da devojke vole opasne momke. Ja ih nikada nisam volela. Više sam volela papučare. Devojke verovatno vole da život bude kao u filmu, ali pitanje je trenutka kada će se desiti da momka uhapse ili slično.

Mnogi se slažu kako Ana ponovno izgleda veoma seksipilno s novom linijom za što je zaslužno treniranje u fit studiju, te pravilna prehrana. Na pitanje voditelja što misli o estetskoj kirurgiji budući da to vežu uz brojne pjevačice, rekla je:

– Ja podržavam estetsku hirurgiju, ali u granicama normale. Nikako ne volim bore i potpuno sam za to da se to sakrije, ali da sve izgleda kao da ništa nije rađeno. Od pre par godina koristim hijaluron i botoks u malim količinama. U tome nema ništa loše ako se ne pretera.

Nikolićeva je često na meti medija koji pišu i o njezinom privatnom životu. Navodeći je da priča o njezinom dečku Vladimiru Mandiću, pjevačica je kroz smijeh rekla:

– Izbegavam pričati o privatnom životu. Sedma sila mi to jako zamera, pa piše ko šta hoće. Ne volim da pričam o tome i da detaljišem, pa čak ni pred drugaricama što mi one malo i zameraju. – rekla je Ana, te se osvrnula na udaju i karijeru:

– Nisam bila spremna za udaju. Karijera mi je bila na prvom mestu, ali mislim da će se to uskoro promeniti. Kada se okrenem porodici, karijera će mi biti na trećem mestu. Jedino što sada planiram je veliki koncert.