(AUDIO) Lepa Brena: Sačekala bih Angelinu Jolie i polomila joj noge!

Izvor slike: Dejan Milićević, Arhiva

Lepa Brena uveliko se sprema za koncert u Novom Sadu ali je i pored toga izdvojila vrijeme za intervju u emisiji ‘Vikend sa Zeletom’ koja se emitira na radio ‘Pingvin’.

Voditelja emisije zanimalo je kako bi se Brena snašla da se nalazi u Hollywoodu. Pjevačica je trebala zamisliti situaciju u kojoj je došla na audiciju za snimanje filma, te da treba odglumiti scenu sa svjetski popularnom Cher. Međutim, Cher joj namjerno podmetne nogu, Brena se spotakne i padne. Ulogu je naravno izgubila, a šta bi Brena napravila, da li bi joj se i kako osvetila?

U drugoj situaciji, Barbara Streisand je vidjela veliki potencijal u Breni i želi glumiti u njezinom novom filmu zajedno s Bradom Pittom, ali njemu to ne dozvoljava Angelina Jolie zbog ljubomore. Na koji način bi Brena uvjerila Brada da ipak glume zajedno?

Jedna scena koju je Brena trebala zamisliti, posebno joj je teško pala. Naime, trebala je zamisliti kako snima film u kojem se ljubi s Antoniom Banderasom koji pritom ima veoma loš zadah. Na pitanje šta bi u tom slučaju napravila, pjevačica je rekla: