Brat Darka Lazića u novim ‘Zvezdama Granda’

Izvor slike: Darko(Dejan Milićević), Dragan(Kurir)

U subotu počinje emitiranje nove sezone showa ‘Zvezde Granda’. Jedan od sudionika showa biti će Dragan Lazić, brat popularnog folkera – Darka Lazića.

– Tačno je da će se moj Dragan takmičiti u ‘Zvezdama Granda’. Peva lepo, ali se time bavi tek pet meseci. Malo kasno, s obzirom na to da ja odmalena volim da pevam. Savetovao sam ga šta bi trebalo da peva, kako da se ponaša, kakve pesme da bira i još mnogo toga. Njemu je sad praksa najpotrebnija, i to mora da mu postane navika.  Vodio sam ga nekoliko puta na moje nastupe i zna kako sve to izgleda. Tu sam da mu pomognem za sve što treba i da ga podržim. Jedino što nikad ne bih mogao da pozovem Sašu Popovića i da urgiram za brata. Njega narod treba da zavoli da bi uspeo u životu – rekao je iskusniji Lazić za ‘Kurir’.

Darko je na sceni od 2009. i od tada niže samo uspjehe. Saša Popović nedavno je izjavio kako on spada u najtraženije pjevače, a uvelike je poznato da se godinama pojavljuje u svim ‘Grandovim’ emisijama čime mu ova kuća ukazuje veliku pažnju.