(FOTO) Brena izazvala pometnju na HRT-u!

Izvor slike: Facebook

Folk diva Lepa Brena održati će 08. ožujka veliki koncert u blizini Karlovca. Na stadionu ‘Krnjak’, Brena će pjevati svoje dobro poznate hitove, a zanimanje za njezin nastup je ogromno. Kako bi najavila koncert, pjevačica je jučer snimala emisiju ‘Damin gambit’ na HRT-u.

– Sam trenutak njezinog ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pometnju. Vijest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Brojni zaposleni u HRT-u izlazili su iz svojih soba, studija, ureda jer su željeli vidjeti Brenu uživo. Fotografirali su se s njom mobitelima, tražili joj autograme, trčali su čak za njom po hodnicima kako bi je osobno upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla vjerovati kolika je njezina popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi put susrela s tako iskrenom euforijom svojih kolega. – rekla je urednica i voditeljica emisije – Elizabeta Gojan, koja je istaknula da će emisija s Brenom biti emitirana 02. ožujka u 21:30 na prvom programu HRT-a.

foto-brena-izazvala-pometnju-na-hrt-u1

Ništa manje oduševljena nije ni Brena koja je presretna što je ponovno u Hrvatskoj koju je zadnji put posjetila ljetos, odmarajući sa suprugom i sinovima u Novom Vinodolskom i na otoku Cresu.

– Zahvaljujem se gospođi Gojan i svim tim divnim ljudima koji su me ugostili na HTV-u iskreno i prijateljski. Zato sam u razgovoru bila potpuno opuštena i otvorena jer sam se nalazila u zaista ugodnoj atmosferi, a duet koji smo snimili već mi je sad, i pre objave, jedan od najdražih u životu. Snimak emisije ću sa zadovoljstvom pogledati u svom domu okružena porodicom, a već početkom iduće nedelje dolazim ponovo u Hrvatsku kako bih ovdašnjoj publici pružila maksimum zabave i pozitivne energije na koncertu u Krnjaku kraj Karlovca, da se svi lepo opet družimo – rekla je Brena i najavila spektakl za Dan žena.