(FOTO+VIDEO) OKRŠAJ NA INSTAGRAMU // Marija Šerifović poručila Savi Peroviću: Zgaziću te kao bubašvabu!

Sinoćnja emisija ‘Zvezde Granda‘ bila je izuzetno uzbudljiva. Što zbog komentara i međusobnih okršaja u žiriju, što zbog kandidata koji su oduševljavali sve u studiju. Budući da je ta emisija ujedno u tom terminu bila najgledanija u Srbiji, društvene mreže bile su pune komentara na račun natjecatelja.

Posebnu pažnju i raspravu u studiju izazvao je dvadesetdvogodišnji Petar Vasić. Naime, budući da je mladić u potpunosti promijenio svoj izgled u odnosu na prošle sezone u kojima se pojavljivao, Marija Šerifović je prokomentirala da joj je Petar u vizaulnom smislu mješavina Saše Kovačevića i prošlogodišnjeg natjecatelja – Save Perovića.

– Nisi pikavac ko Savo. Uzeo si najbolje od Save, najbolje od Saše. Super si tako moderan. Meni si bio zabavan i super. Baš si veseo – rekla je Šerifovićeva.

Spomenuvši riječ “pikavac” Marija je odmah obrazložila kako misli na visinu budući da Perović nije bio višlji od Petra. Ipak, Savu je to čini se pogodilo jer je na Instagramu objavio:

– @serifovic Izadji mi na crtu da ga merimo. Ps. Duboko razmišljam da mi novi nadimak bude “PIKAVAC”

Na to mu nije ostala dužna ni Marija koja mu je na kraju duge poruke poručila kako će ga “prvom prilikom kada ga vidi zgaziti kao bubašvabu”.

marija-savo-ig-komentari

Pogledajte Marijinu izjavu u emisiji pa procijenite da li je Savo imao potrebu za prozivkom!