Goca Božinovska: Želela sam da me Lepa Lukić usvoji!

goca-bozinovska-zelela-sam-da-me-lepa-lukic-usvoji

Folk pjevačica Goca Božinovska bila je gošća emisije‘Magazin In’, Sanje Marinković. Legendarna pjevačica otkrila je neke svoje tajne iz djetinjstva, a jedna od njih je ta da je pjevačici Lepoj Lukić jednom prilikom poslala pismo u kojem joj je napisala kako želi da je Lukićeva posvoji.

– Ona je u to vreme bila velika zvezda i znate kako kruže priče po selu, svi pričaju kako joj Bog nije dao bar jedno dete. I ja čujem kako moja majka u šali kaže, ja ću joj dati jedno, ionako ne znam šta ću s njima. Tada sam počela da razmišljam kako ona meni nije majka i nađem adresu i napišem joj pismo. Napišem kako ja lepo pevam, kako bih joj pomagala i kuvala, samo da me usvoji – ispričala je Goca, a zatim je dodala da joj je to jednom prilikom i ispričala nakon čega je Lepa ostala u šoku.

Ružno mi je kad je starija žena sa mlađim momkom!

Pjevačica je u emisiji rekla i da joj je ružno kada je starija žena u vezi s mladim muškarcem, te kada je stariji muškarac u vezi s mladom djevojkom jer je ta djevojka zapravo u vezi s njegovim novčanikom, a ne s njim.