(VIDEO) BRAVO SHOW: Twitteraši oduševljeni Milicom Pavlović, razočarani Cecom!

Izvor slike: TV Pink

Sinoć je na televiziji ‘Pink’ po prvi put emitiran ‘Bravo show’. Riječ je o glazbenom showu u kojem će se pojavljivati svi aktualni pjevači koji će uz zanimljive scenske nastupe predstaviti svoje pjesme. U prvoj emisiji gostovale su neke od najvećih zvijezdi među kojima su Dragana Mirković, Ceca, Haris Džinović, Keba,.. a osim njih svoje numere predstavii su i Milica Pavlović, Marina Visković, Miligram

Najzapaženiji nastup zasigurno je bio onaj mlade pjevačice Milice Pavlović koja je osim scenskog nastupa oduševila i remixom svojih pjesama. Odmah po završetku Miličine točke, na Twitteru su počele „pljuštati“ pohvale na njezin račun.

Zanimljivo je i kako su „twitteraši“ iznijeli brojne komentare na Cecine nastupe, no ovoga puta oni nisu bili ni malo pozitivni. Zamjerili su joj što je na bini bila previše statična te unatoč tome što je nastupila s brzim numerama, nije pripremila niti jednu koreografiju, a važi za najveću srpsku zvijezdu.

Sve što zaradi, ponovno uloži!

Milica je u nedavnom intervjuu za srpski list rekla kako obožava scenu i kako gotovo sav novac koji zaradi ponovno ulaže u posao:

– Deo novca dajem deki i baki, a ostatak ulažem u karijeru, tako da meni malo ostane. Za scenski nastup sam pravi fanatik i u stanju sam da jutra dočekam za kompjuterom osmišljavajući ga do najsitnijeg detalja. Dišem za ovaj posao. Volela bih da imam koncert u maloj sali, ali baš onakav kakav želim. Od početka do kraja da bude po mojoj zamisli, uz dosta truda i rada. Ne maštam o velikim koncertima. U životu se vodim time da je važniji kvalitet od kvantiteta – rekla je Pavlovićeva za ‘Večernje novosti’.