(VIDEO) ČUDNO PONAŠANJE: Gledatelji se pitaju što se događalo s pjevačem ‘Elitnih Odreda’ u emisiji!

Izvor slike: Screenshot/TV Pink

Nedavno su u emisiji ‘Sat, dva’ na televiziji ‘Pink’ gostovali Relja i Vlada, dečki iz grupe ‘Elitni Odredi’ te mlada pjevačica Nikolija Jovanović. Povod njihovog gostovanja kod Vladimira Stanojevića bila je premijera duetske pjesme ‘Alkohola litar’ koja je za kratko vrijeme postala veoma slušana.

Već na samom početku dalo se naslutiti kako ovo neće biti jedna uobičajena emisija, a „krivac“ za to bio je upravo jedan od dečki iz popularne grupe. Naime, Vladimir Matović Vlada često je tijekom emisije imao nepotrebne upadice, ispušao nearktikulirane zvukove te se glasno smijao. Njegovo ponašanje nije se previše svidjelo prisutnima u studiju što se dalo zaključiti iz njihovih pogleda i izjava.

U jednom trenutku voditelj ih je upitao da li žele reklame ili da im prvo postavi pitanje, na što je Nikolija brže-bolje odgovorila da puste reklame.

Pogledajte ponašanje ovog pjevača te prosudite sami da li je na njegovo ponašanje utjecao neki od narkotika, alkohol ili pak nešto treće budući da se po internetu „povlače“ komentari kako je Vlada vjerovatno tijekom emisije sigurno bio „na nečemu“.