(VIDEO) KRATKO JE TRAJALO: JK i Bosanac se poljubili, a potom ponovno prepirali!

Izvor slike: Screenshot

Od samog početka nove sezone showa ‘Zvezde Granda‘, mišljenje pop dive Jelene Karleuše i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca vrlo često se razilazilo.

Tako je bilo i u sinoćnjoj emisiji u trenutku kada se Karleuša oduševila jednim kandidatom, a kojem je Bosanac zamjerio sitnice. U želji da mladić prođe u daljnji tijek natjecanja, Karleuša je zagrlila Šabana Šaulića i zamolila ga da svoj sud promijeni iz NE u DA. Na redu je bio Bosanac koji je ipak htio nešto više od zagrljala i poljupca u obraz. Naime, kompozitor se “napućio”, a JK je prihvatila njegovu igru i poljubila ga, kao što je svojevremeno poljubila i kolegicu Anu Nikolić.

Publika i ostali članovi žirija sve su ispratili smijehom i aplauzom, ali dobar odnos Jelene i Bosanca nije dugo trajao. Samo nekoliko kandidata nakon tog za kojeg se pjevačica borila, Bosanac je ponovno zamjerio nekoliko stvari u izvedbi pjesme jedne kandidatkinje. Ovoga puta bio je nešto oštriji te je tu počela prepirka s Jelenom.

– Ja sam poljubila Bosanca misleći da će on da se pretvori u princa kad on u kornjaču – rekla je Jelena i izazvala smijeh ostalih članova žirija.