(VIDEO) LUDI ZA MILETOM: Rasprodan koncert u najvećoj bugarskoj areni!

Izvor slike: Screenshot

Da nije samo jedan od najpopularnijih i najtraženijih pjevača na Balkanu i u zemljama srednje Europe, već i u drugim državama, nedavno se uvjerio sam Mile Kitić. Naime, on je prije nešto više od dva mjeseca najavio solistički koncert u glavnom gradu Bugarske. Ulaznice za spektakl u areni ‘Armeec‘ planule su za nešto manje od mjesec dana, a zanimanje za koncert i dalje ne prestaje.

Brojne tamošnje televizije imale su želju ugostiti popularnog pjevača u svojim emisijama, no zbog brojnih prethodno dogovorenih nastupa, on je pri nedavnom posjetu Sofiji stigao snimiti samo neke. Jedna od emisija je ona kod najpopularnijeg bugarskog voditelja Slavija koji je ugostio brojne velike zvijezde.

Nakon razgovora s voditeljem kojem je rekao kako će se potruditi na koncertu izvesti bar 100 pjesama te da će spektakl trajati sve dok to publika bude željela, Mile je na pitanje kakve žene voli i kakav tip žena mu je inspiracija, dao odgovor koji je šokirao popularnog Slavija.

– Volim sve žene! Svaka je žena lijepa na svoj način. Moja pesma koja je sada veliki hit govori upravo o tome. Žena je lepa i kada ima kilo viška i kada ima koju boru. Sve ju to čini posebnom – rekao je popularni folker nakon čega je publici podijelio majice s natpisom ‘Kilo dole, kilo gore’, i tako izazvao opće oduševljenje u studiju.