(VIDEO) Maya izbacila ekipu ‘Glamura’ iz studija!

Izvor slike: Andreja Damnjanović

Maya Berović privodi kraju rad na novom albumu, koji bi u prodaji trebao biti dostupan krajem ožujka ili početkom travnja. Kako se priča da će ovaj album biti najbolji u njezinoj karijeri, ekipa emisije ‘Glamur’ odučila se u to i uvjeriti pa je posjetila pjevačicu i njezinog kompozitora Damira Handanovića u studiju.

Naime, sve pjesme su radili Marina Tucaković i Damir Handanović, a zanimljivo je da je Maya do sada pjevala o alkoholnim pićima, pa se tako na njezinom prvom CD-u nalazila pjesma ‘Džin i limunada’, dok će se na novom pojaviti pjesma pod nazivom ‘Kokteli’. Osim toga, Maya je jedna od pjevačica koja uopće ne konzumira alkohol, ali da zna biti „oštra“ kada treba, na svojoj koži osjetila je ekipa spomenute emisije.

Pjevačica je ekipu pustila u studio kako bi mogli snimiti radnu atmosferu i djelić pjesme ‘Kokteli’. Međutim, kako su oni insistirali na još jednoj strofi, Maya i Handanović odlučili su ih „izbaciti“ iz studija.

Naravno, u pitanju je bila šala, a mi vam ekskluzivno donosimo riječi nove pjesme, ali prilažemo i snimku emisije ‘Glamur’, kako biste čuli kako to sve zvuči.

 Hej, dosta mi je tuge u srcu mom i pjesmama.
 Hej, ti drugu ljubiš, dok ja vodim ljubav sad sa koktelima.
 Avion sam za nju, tvoju malenu!