(VIDEO) NIJE JOJ SE SVIDJELA KRITIKA: Sanja Đorđević zamalo napustila emisiju!

Izvor slike: Screenshot

U emisiji ‘Press pretres’ na Grand‘ televiziji u posljednje vrijeme događaju su brojni skandali. Nakon što je Saška Karan voditelja Sinišu Medića polila vodom te potom napustila emisiju, potukle su se Vesna Vukelić Vendi i Jasmina Medenica, a prije nekoliko dana skandal je skoro izazvala Sanja Đorđević.

Naime, na snimanju emisije u kojoj su gosti bili Sanja i voditelj Tihomić Tepić, došlo je do rasprave između pjevačice i voditelja. Prilikom razgovora o stylingu, Medić je prokomentirao kako stilistica koju je Sanja angažirala za potrebe snimanja novog spota, nije odabrala adekvatnu kombinaciju za nju. Sanja se uvrijedila zbog čega je zamalo napustila emisiju. Međutim, situacija se smirila i emisiju su uspjeli privesti kraju.

– Sanja i ja smo imali različita mišljenja što se tiče jedne njene haljine! Ja sam smatrao da joj ta odevna kombinacija ne stoji i izneo sam to mišljenje. Došlo je do male rasprave, ali se ubrzo sve smirilo i mirno smo priveli snimanje kraju – rekao je voditelj emisije – Siniša Medić.

Pogledajte kako je to izgledalo!