(VIDEO) Saša Popović: Gile mora mnogo da poradi u svojoj glavi!

Izvor slike: Telegraf.rs

Pobjednik sedme sezone glazbenog showa ‘Zvezde Granda’ je bosanski pjevač Amar Jašarspahić Gile. Njegova popularnost nakon završetka showa bila je ogromna. Gile je nedugo nakon trijumfa održao veliki koncert u Kaknju, a onda su krenula i brojni medijski naslovi koji mu nikako nisu išli u korist.

Srpski dnevni list objavio je ispovjest jednog maloljetnika koji je optužio Gileta za pokušaj silovanja. Pisalo se i o tome kako pjevač na nastupe dolazi u alkoholiziranom stanju. Ipak, Jašarspahić je sve to demantirao, a o njegovom ponašanju pričao je i direktor ‘Grand’ produkcije – Saša Popović.

– Gile mora mnogo, mnogo toga da poradi u svojoj glavi, da bi ostao zvezda kakva je bio odmah posle takmičenja. On je odličan pevač i mnogo dobar dečko, ali postoje neki faktori, koji ne želim sada da kažem, koji mogu da mu naruše popularnost… – rekao je Popović za emisiju ‘Dvogled’ i dodao:

– Gile je pobednik ‘Zvezda Granda’, jedini pravi Bosanac iz Federacije, musliman, koji je pobedio usred Beograda, ali takvi kao on nadiru u ovoj sezoni mnogo njih. Verujte mi, imamo mnogo dobre dece i odličnih pevača u ovoj generaciji koji nam baš dolaze iz Federacije i koji mogu da postanu novi Gile.