(VIDEO) ŠOK: Dara Bubamara u emisiji simulirala seks

Izvor slike: Screenshot

Poznata po energičnim nastupima, Dara Bubamara nedavno je u svom stilu na sceni emisije ‘Fantastic show‘ predstavila novi singl ‘Karera’. Uz zgodne plesače, pjevačica se uvijala pred kamerama, a koliko se „uživila“ u pjesmu govori činjenica da je u jednom trenutku pala na koljena te izvodila nešto što pomalo podsjeća na simulaciju seksa.

video-sok-dara-bubamara-u-emisiji-simulirala-seks1

Da li je Darina namjera bila pokazati kako otprilike izgleda njezina aktivnost u krevetu ili je po srijedi samo specifična koreografija, ne znamo, ali smo sigurno da se muškarcima koji su u tom trenutku bili ispred „malih ekrana“ njezina točka izuzetno svidjela.

Ukoliko ste propustili ovaj nastup, imate ga prilike pogledati na našem portalu!

Karleuša: Dara je JK za siromašne!

Sve nam se više čini kako bi knjiga o sukobima Dare Bubamare i Jelene Karleuše imala nekoliko nastavaka. Pop diva Jelena Karleuša nedavno se ponovno našla u ulozi modnog kritičara u emisiji ‘Exkluziv‘, a na tapeti je bila i Bubamara.

– Čitav ovaj spot deluje kao Jelena Karleuša za siromašne. Tako bih ja to nazvala. Kao neka “wannabe” transformacija koja njoj nikako ne stoji, posebno sa ovom dužinom i visinom. Mislim da je vreme, s obzirom da ima oko 40 godina, da pronađe neki svoj stil- izjavila je Karleuša nakon što je pogledala spot za pjesmu ‘Karera’.