(VIDEO) STAO U OBRANU SUPRUGE: Rasta bijesnio na kandidata koji je pokušao uvrijediti Anu!

Izvor slike: Screenshot

Kada je Dalibor Golubović u sinoćnjoj emisiji ‘Ja imam talenat‘ stao ispred četveročlanog žirija i otkrio da je njegov talent stand up komedija, ništa nije dalo naslutiti što će se do kraja njegove točke dogoditi.

Vulgarnih riječi i crnog humora bilo je na pretek, a žiri je šokirano promatrao kandidata koji se nije dao smesti. Prva kojoj je bilo dosta bila je pop zvijezda Ana Nikolić koja je pritisnula svoj X.

– Pogrešio si takmičenje. Ovo se zove ‘Ja imam talenat’, a ne ‘Ja nemam talenat’ – rekla je pomalo iznervirana Ana, na što joj je Golubović uzvratio: – Mogao bih onda Ana, sa vama da se raspravljam o tome da li vi imate još neki talenat ili ne. Ali, ne želim ulaziti u raspravu ko ima, a ko nema talenat.

Na njegov komentar burno je reagirao suprug pjevačice, reper Rasta:

– Ne, ti ne bi mogao. Ti ne bi mogao da se raspravljaš jer moraš dostići nešto. Moraš da imaš kredibilitet! Kredibilitet! Doviđenja, hvala, vidimo se. Izađi napolje! Radimo ozbiljne stvari!

Iako je kandidat pokušavao još nešto reći, Rasta mu je uporno ponavljao da napusti prostoriju te da netko reagira. Mladića je izvela voditeljica, a Ana je za svog supruga od publike zatražila pljesak podrške i zahvale.