ŽENA KOJA JE U ŽIVOTU PROŠLA SVE| Anabela: Izgubila sam blizance pa sam morala na nastup!

Izvor slike: Instagram/anabelci

Koliko je jaka, stabilna, borbena, a s druge strane nježna i krhka žena, Anabela Atijas dokazala je po tko zna koji put. Nakon brojnih priča koje su punile magazine i dnevne novine, brojni su pomislili kako je privatnost ove lijepe pjevačice apsolutno otvorena te da ne postoji ništa više što se o njoj ne zna.

Ipak, na pitanje gledatelja emisije ‘Gossapp‘, koji je najgori trenutak u karijeri koji će joj ostati urezan u pamćenje, Anabela je otkrila podatak koji su do tada znali smo njezini najbliži.

– Bila sam u drugom stanju, nosila sam blizance i sasvim iznenada došlo je do komplikacija. Bebe su preminule. Izgubila sam blizanačku trudnoću, a s obzirom da osim ogromne duševne boli i tuge u tom trenutku nisam imala zdravstvenih komplikacija, menadžeri su mi rekli da se moram pojaviti na zakazanom nastupu – sa bolom u glasu je ispričala je Anabela voditeljici Mariji Lazić te dodala:

– Niko na planeti ne zna kako sam se osećala u tom trenutku, a odmah posle nastupa su imali mnogo zamerki kako sam bila bezveze raspoložena i nervozna! Niko nije znao razlog toga i pravu istinu! Taj momenat pamtim kao ubedljivo najgori!

Ipak, s obzirom na pregršt pitanja koja su gledatelji slali za Anabelu i njezinu kći Lunu, emisija je nastavljena u vedrom raspoloženju. Tako je Luna otkrila kako ne planira skoru selidbu u Španjolsku, svoj ljubavni status te otvoreno razgovarala o svim novinskim naslovima koji je prate proteklih nekoliko mjeseci.

foto: Promo

foto: Promo

U narednoj emisiji, na slična škakljiva pitanja odgovarati će Nikolija Jovanović, a što će ona otkriti o sebi, svom dečku Relji ili pak mami Vesni, saznati ćemo već u utorak.