150 000 EURA ZA SLOBODU: Edita napušta Ministarke?

Izvor slike: Instagram/editaaradinovic

Mlada pjevačica Edita Aradinović zaintrigirala je javnost nedavnom objavom na Instagramu. Naime, Edita je poželjela početi solo karijeru budući da je već ionako u televizijskim emisijama ili medijskim natpisima pažnja usmjerena samo ka njoj. Ipak, to nije baš tako jednostavno.

Pjevačica je 2013. godine, kada je grupa nastala, potpisala ugovor sa Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, a u njemu se nalazi i stavka koja govori kakve bi posljedice snosila Edita ukoliko odluči napustiti Ministarke.

– Mi imamo potpisan ugovor, pa ako bude želela da napusti grupu, naravno da će morati da plaća penale – rekao je Miletić za portal Tračara, dok izvor portala otkriva i cifru:

– Spremna je da izdvoji 150.000 evra jer će za 4 godine, koliko joj je ostalo u grupi,zgrnuti mnogo više novca. Shvatila je da će sama bolje zarađivati, jer ovako veći deo novca ide osnvačima benda, popularnim Aspirincima.

Zanimljivo je kako je Edita 2010. godine bila dio showa ‘Zvezde Granda’, nakon toga snimila je nekoliko singlova, a budući da nije bila zadovoljna uspjehom, vrlo brzo postala je dio projekta ‘FM play’ produkcije.