Ana Bekuta napustila reviju Suzane Perić!

Izvor slike: Arhiva

Trenutni Fashion Selection koji se održava u Beogradu privukao je brojne poznate osobe koje iz prvih redova svakodnevno prate modnu reviju. Jedna od pozvanih na reviju dizajnerice Suzane Perić bila je folk zvijezda Ana Bekuta koja je reviju napustila prije početka.

– Reviju sam napustila iz razloga što nisam mogla da čekam početak, na pozivnici je stajalo jasno naznačeno vreme kada počinje, došla sam ranije kako bih na vreme ušla u salu i zauzela mesto, ali onda me je sačekala informacija da će defile modela kasniti. Nisam želela da čekam, pa sam tako ostavila prijatelje sa kojima sam došla i zaputila se kući – rekla je Ana za ‘Alo!’.

Pjevačica je dodala kako je tijekom tjedna imala brojne nastupe, snimanja te je bila bolesna i nije mogla čekati početak revije.

– Smatram da satnica kod ovakvih događaja, a pogovoto istaknutih kreatora, treba da se pošutje kako bi na taj način bili ispoštovani svi koji su došli. Znate, takve stvari se ne dešavaju na nedeljama mode u Njujorku ili Milanu, ako hoćemo da pratimo svetske trendove, moramo da idemo ukorak sa njima, a ne unazad – završava Ana.