Anabela: Prema pisanju medija, meni se ništa u životu ne dešava ako to ne slikam i ne objavim na Facebook!

Izvor slike: Arhiva (magazin Story)

Nakon ljetne turneje Anabela Atijas vraća se snimanju novih pjesama, emisija,… Prije početka ljeta, izašla je pjesma ‘Ljubav zna’ u kojoj je atraktivna pjevačica bila gošća, a koja je za kratko vrijeme postala veoma slušana.

Međutim, nije pjesma jedino što je privuklo medijsku pažnju tijekom ljeta. Mediji su pisali i o Anabelinoj navodnoj trudnoći, a ona je odgovorila da nije trudna te ih sarkastično upitala da li si može dopustiti da ima koji kilogram viška budući da iza sebe relativno skoro ima porođaj. Srpski tabloidi pisali su i o tome kako je pjevačicina starija kći Luna sama u Beogradu i nitko se o njoj ne brine, a na takve novinske naslove Anabela nije mogla ostati ravnodušna.

– Ja svoju ćerku viđam više nego što vi mislite. Možda treba da se čekiram svaki puta kada sam u Beogradu jer se izgleda samo tako važi da je nešto učinjeno, kupljeno, da nešto radim,… u protivnom mi se izgleda ništa ne dešava u životu. Izgleda da to moram početi prakticirati – izjavila je kroz smijeh Anabela za ‘Adria Media TV’ i dodala kako odgaja svoju kći:

– Nisam stroga. Ni prema meni nitko nije bio strog jer su se moji roditelji oslanjali na osnovno vaspitanje pa se tako i ja oslanjam na to.