Ćemo od obožavateljice dobio Rolex!

Izvor slike: beogradnocu.com

Osim po sjajnom koncertu, pjevač Ćemo će vikend iza nas definitivno će pamtiti i po nesvakidašnjem, skupocjenom poklonu. Naime, proteklih nekoliko mjeseci redovan gost na njegovim nastupima je atraktivna brineta koja uvijek ima rezerviran stol u neposrednoj bizini bine. S obzirom na to da su se vremenom i upoznali, pjevač nije bio nimalo iznenađen kada se prošle subote pojavila u klubu ‘Top Night‘ i saopćila mu kako za njega ima poklon. Misleći da je u pitanju neka sitnica ili pak plišana igračka, s osmijehom je prihvatio kutijicu koju mu je pružila, pa joj čak i posvetio nekoliko numera.

Međutim, kada je na pauzi nastupa, otišao u back stage i otvorio poklon, skoro se onesvjestio od šoka! Bio je to najnoviji model sata marke ‘Rolex’ čija se cijena kreće od 10 000 eura pa na više. Istrčavši u želji da poklon vrati, dočekalo ga je još jedno iznenađenje. Naime, obožavateljica je već napustila ‘Topčidersku noć’.

– Tačno je to što ste čuli, kao i podatak da sam sat poželeo da vratim čim sam ga video. Lep gest ali zaista mi ne pada na pamet da od anonimne devojke prihvatim tako bezobrazno skup sat! Naćiću je! – rekao je odlučno Ćemo i tako potvrdio sva naša saznanja.