Dunja Ilić: Moj povratak mora biti savršen!

dunja-ilic-moj-povratak-mora-biti-savrsen

Mlada kantautorica Dunja Ilić već je nekoliko puta imala problema sa zakonom, a ”kap koja je prelila čašu” je prometna nesreća koja se Dunji dogodila početkom kolovoza ove godine. Naime, Ilićeva je u alkoholiziranom stanju slupala automobil, te se nakon toga odlučila promijeniti i otići na odvikavanje.

Pjevačica se jučer putem Facebook profila zahvalila svim medijima i poslala poruku svojim obožavateljima, a mi vam pismo prenosimo u cijelosti.

Ovim putem želim da zahvalim medijima na lepim i mirnim tekstovima koji mi dosta znače u ovom momentu. Nažalost, alkoholizam nije nešto sto se leči preko noći i moja borba još uvek nije gotova, ali moram reći da sam mnogo srećnija i spokojnija. Tokom ovog predivnog odmora sam shvatila ko su ljudi koji su mi prijatelji i kada nisam Dunja Ilić , “estradna ličnost”, već samo obična devojka koja uživa dok šeta po svom kraju ili čita neke dobre knjige. Želim da zahvalim svim divnim ljudima na porukama podrške i naravno mojim predivnim roditeljima kojima sam beksrajno zahvalna na svemu. Posle ovog lečenja želim da se neko vreme bavim humanitarnim radom i ostanem van medija dok ne budem dovoljno sigurna u svoj povratak koji mora biti savršen zbog moje publike koja je dokazala svoju vernost onda kada je trebalo i dokazuje je i dalje iz dana u dan.

Dunja Ilić