(FOTO) Boban Rajović pokrenuo novi trend na društvenim mrežama!

Izvor slike: Arhiva

Boban Rajović je netko tko definitivno inspirira svoje fanove. Ovoga put mu je to pošlo za rukom zahvaljujući pjesmi ‘Interventna’ koju je objavio prije mjesec dana.

Naime, zahvaljujući ‘Interventnoj’, mnoge djevojke su odlučile fotografiranje i poziranje ispred ogledala zamijeniti poziranjem pokraj policajaca i policijskih automobila. Lavinu takvih fotografija pokrenula je Splićanka Sanja Durdov koja je na svom Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj pozira pokraj policijskog automobila uz komentar: – Opet me kući vozi interventna.

foto-boban-rajovic-pokrenuo-novi-trend-na-drustvenim-mrezama1

Za kratko vrijeme slične fotografije preplavile su ovu popularnu društvenu mrežu. Tako je Natalia obratila pažnju i na detalje, pa se fotografirala u sličnoj odjeći koju Boban nosi u spotu. Ivana iz Hrvatske je uspjela ”upasti” u pravu policijsku akciju uz komentar: – Nisam Boban Rajović, ali i mene kući vozi interventna.

foto-boban-rajovic-pokrenuo-novi-trend-na-drustvenim-mrezama2

foto-boban-rajovic-pokrenuo-novi-trend-na-drustvenim-mrezama3

Inače, pjesma ‘Interventna’ na mnogim je radio stanicama proglašavana za HIT dana ili HIT tjedna, a mnogi su mišljenja da će ljeto 2014. proći u znaku ove pjesme te da će ona dostići popularnost Bobanovih dosadašnjih najvećih hitova.