(FOTO) Darko Lazić zbog rođenja kćerke popio dvije litre viskija!

Izvor slike: Facebook

Jedan od najpopularnijih pjevača ‘Zvezdi Granda’Darko Lazić u četvrtak ujutro postao je otac malene Lorene. Dok se Lazićeva supruga Ana odmarala od porođaja, pjevač je s prijateljima i kolegama slavio.

– Darko je presrećan, ne može ni da opiše tu sreću. Celo jutro je bio u bolnici sa Anom i bebom, jedva se odvojio od Lorene. S obzirom na to da su baba i deda spremali slavlje, njegovo je samo bilo da obavesti prijatelje i krene u Brestač. Oko 100 zvanica je došlo da čestita i slavi sa Darkom. Čim je ušao u dvorište, pocepali su mu majicu, a onda je obukao drugu, kako ne bi go dočekao goste, da bi ubrzo i ta druga nastradala. Poderali su mu ih preko 20 – rekao je izvor dnevnih novina ‘Alo!’.

foto-darko-lazic-zbog-rodenja-kcerke-popio-dvije-litre-viskija2

Na slavlju je bilo i mnoštvo Darkovih i Aninih kolega među kojima su njihova kuma Andreana Čekić, Ljuba Aličić, Milan Mitrović, Aleksandra Bursać, Milica Pavlović, Ivana Pavković, Joca Stefanović

– Ja sam najsrećniji čovek na svetu! Lorena je prelepa i ako bog da, ličiće na Anu, ja bih to voleo. Jedva čekam da ih dovedem kući. Slavio sam ceo dan, a iskreno, u tih 24 sata sam popio oko dva litra viskija – rekao je pjevač za ‘Alo!’.

foto-darko-lazic-zbog-rodenja-kcerke-popio-dvije-litre-viskija1