(FOTO) Obožavateljica kupila tablice s Miletovim imenom!

Izvor slike: Folk-Portal

Poznato je da folk pjevač Mile Kitić ima veliki broj obožavatelja koji mu svakodnevno priređuju razna iznenađenja, a na nastupima ga „zatrpavaju“ poklonima. Ipak, nešto slično najnovijem „priznanju“ do sada nije dobio. Naime, saznali smo kako je jedna od vatrenih obožavateljica iz Slovenije promijenila tablice svog „limenog ljubimca“ i umjesto redovne pločice naručila onu s natpisom: – Go Mile K.

foto-obozavateljica-kupila-tablice-s-miletovim-imenom1

Budući da je poznato kako izrada registarskih pločica po želji iznosi otprilike 1000€, vjerujemo kako je djevojka baš veliki fan kada je za takvo nešto bila spremna izdvojiti toliku sumu.

–  Stvarno? Nisam znao da je to neko uradio, prvi put za ovo čujem od vas. Divan gest i moram reći kako stvarno imam najbolje fanove što dokazuje i to da su godinama uz mene. Non stop dobivam poklone, pišu mi pisma podrške, a meni je najveća nagrada to što su uvijek na mojim nastupima u velikom broju i zbog njih ustvari i trajem tolike godine te znam da svakim potezom u karijeri radim pravu stvar. – rekao nam je popularni pjevač.

Ako ovako nastave, možda Kitić uskoro bude imao i obožavatelje koji će na ruci nositi tetovirano njegovo ime i prezime kao što je to slučaj kod fanova njegove supruge Marte Savić.