(FOTO) PUŠTENA IZ BOLNICE: Lepa Brena se od operacije oporavlja u Novom Vinodolskom!

Izvor slike: Facebook/JednaJeBrena.Official

Pet dana nakon što je slomila obje ruke i četiri dana nakon operacije, folk zvijezda Lepa Brena izašla je iz specijalne bolnice u Lovranu.

– Ne znam ni koliko je prošlo tačno vremena, jer mi je od trenutka kada su mi stavili gips svaki dan isti. Noćas sam prvi put spavala kako treba i što je najvažnije naučila sam da spavam na leđima, što inače ne činim. Znam da su me svi pitali da li imam bolove. Nemam, jer su me lekari snabdeli svim potrebnim medikamentima i sada je na meni da odmaram, idem na fizioterapiju i budem disciplinovana. Iz bolnice su me i pustili da izađem, samo pod uslovom da mi bude obezbeđen psihički mir, koji zaista imam u Novom Vinodolskom i koji sam imala i za sve vreme boravka u bolnici. Ovim putem se zahvaljujem i osoblju i lekarima i svima koji su mi slali poruke sa toplim rečima. Mislim da sam se ovih nekoliko dana isplakala kako nisam odavno i definitivno je iz mene izašla sva bol koja se u svakom čoveku skuplja. I shvatila sam koliko je korisno da se isplačete. Poslednji put sam se ovako osećala, kada sam slomila nogu, dok je Stefan bio beba i sećam se pakla kroz koji smo Boba i ja i moji roditelji prošli u to vreme – rekla je Brena.

Pjevačica je istaknula i kako je imala želju da se u medijima informacije pojavljuju dozirano, te prepričala kako se osjećala tako bespomoćna:

– Svesna sam da je moje zdravstveno stanje intrigiralo ljude, ali nisam samo ja na ovom svetu doživela nešto ovako. U bolnici u Lovranu sam se dosta družila i pričala sa pacijentima i starijim i mlađim od mene i svi su mi odreda rekli „da sam dobro prošla“, što meni u prvi mah nije bila nikakva uteha. Jer ja nisam navikla ni da ovoliko ležim, ni da ovoliko mirujem! Shvatila sam koliko smo svi kada se nađemo u jednoj ovakvoj situaciji, zapravo bespomoćni, da učimo stvari iz početka. Osetila sam se bespomoćnom kao nikada u životu jer prvo nisam navikla da me neko drugi hrani, oblači, pere zube, češlja…Dobra stvar je što su mi Viktor i Stefan instalirali igrice na ipadu i što se sada svađam sa kompjuterom kada ga ne pobedim! Uvek sam ih grdila što igraju igrice, a sad sam počela i ja da igram! Znam sve serije na svim mogućim televizijama, ušla sam potpuno u radnju svake od njih!

foto-pustena-iz-bolnice-lepa-brena-se-od-operacije-oporavlja-u-novom-vinodolskom1

Brena prvi pregled ima 8. kolovoza, a sve do tada boraviti će u Novom Vinodolskom budući da obožava to mjesto, a i ima sve uvjete za što brži oporavak.

– Tu su i moji najbliži, čija mi podrška zaista puno znači. Moram reći da su me obilazili mnogi prijatelji, a dobila sam bezbroj sms, kao i poruka na Twitteru i Facebooku. Zaista mi je pisalo mnogo ljudi sa svih meridijana i ja se zaista zahvaljujem svima ovim putem na brizi. Došao mi je i Ćiro Blažević u bolnicu, koji me je od srca nasmijao, čovjek je pravi genijalac! Godila mi je spoznaja da imam ovoliko prijatelja. Čovjek kad je zdrav često nije svjestan tko su mu pravi prijatelji, dok mu se ne dogodi neka ovakva situacija. Ja sam optimist po prirodi i život teče dalje. Nije smak svijeta. Došla mi je i Kata iz Beograda, koja mi je u kući već godinama desna ruka, a sada je tu za mene i za sve što mi treba i njena pomoć mi mnogo znači – završava pjevačica i za kraj dodaje:

– Trenutno mi je prioritet da se oporavim. I zaista hvala svima koji su se raspitivali o mom zdravstvenom stanju, ali i medijima koji su poštujući moju privatnost, dopustili da se na miru oporavljam – rekla je Lepa Brena.

foto-pustena-iz-bolnice-lepa-brena-se-od-operacije-oporavlja-u-novom-vinodolskom2