(FOTO) Radnici na mostu priredili Bobanu iznenađenje!

Izvor slike: Folk-Portal

Poznati pjevač Boban Rajović jučer se našao u veoma zanimljivoj situaciji. Vraćajući se kući iz Bosne, Boban i njegova ekipa prolazili su kroz naselje Karanovac koje se nalazi nadomak Banja Luke.

Inače, ovih dana se u Karanovcu završavaju radovi na novom mostu koji će u promet biti pušten tek za tjedan dana, a do tada je putnicima raspoloživ stari most čije je uklanjanje planirano tek nakon što novi most bude potpuno završen.

foto-radnici-na-mostu-priredili-bobanu-iznenadenje3

Kako Rajović nije znao da je most i dalje u izgradnji krenuo je tim putem, no naišavši na bagere i radnike, vidio je da ne može dalje. Ipak, nekolicina radnika koja je završavala svoj posao prepoznala je crnogorskog pjevača, te su mu s oduševljenjem ponudili da on bude prvi koji će preći most.

foto-radnici-na-mostu-priredili-bobanu-iznenadenje1

Pjevač je bio veoma iznenađen i polaskan ovim gestom radnika, te je u znak zahvalnosti na ukazanoj časti izdvojio nekoliko minuta za druženje i fotografiranje s njima. Boban je na odlasku napisao i svoje ime na mostu, te dodao datum kako bi se znalo tko je prvi prešao preko mosta.

foto-radnici-na-mostu-priredili-bobanu-iznenadenje2