(FOTO) Rajović “provocirao” kolege na dodjeli Oskara!

Izvor slike: Facebook

Pjevač Boban Rajović je zbirci svojih nagrada i priznanja dodao još jednog ‘Oskara‘ koji mu je uručen na nedavno održanoj manifestaciji ‘Oskar popularnosti‘ u Banja Luci.

Međutim, priznanje nije jedino na čemu su mu kolege te večeri zavidjele i zbog čega su ga brojni muškarci “ispratili” ljubomornim pogledima. Naime, Rajović se na spomenutoj manifestaciji pojavio u društvu čak tri prelijepe djevojke koje su mamile poglede i uzdahe jačeg spola. Ne mareći za ljubomorne i ispitivačke poglede Rajovićevih kolega, djevojke su pozirale fotografima, čime su dodatno “podgrijale” ljubomoru i potaknule nagađanja.

BIM

Mogli su se čuti i komentari tipa: “Vidi Rajovića sa ličnim haremom“, a neki su se pitali: “Pa dobro, šta je to toliko zanimljivo na tom čoveku da su oko njega uvek zgodne i mlade devojke?“.

Misterija je donekle riješena kada je Boban stupio na scenu u prepunoj dvorani ‘Borik‘. Nakon što je otpjevao jedan od svojih velikih hitova, Rajović je najavio ‘Kafanski fakultet‘, a na sceni su mu se pridružile tri prelijepe djevojke: Mirna Košanin, Mira Milosavljević i Ana Barešić, koje su te večeri bile glavna tema došaptavanja u back stage-u.

– Primjetio sam ja te poglede, nije da nisam. Neke kolege su me čak i otvoreno pitale “Pa, dobro Rajoviću, zar nije mogla biti jedna nego baš tri”, ali nije to ono što mnogi misle. Djevojke su dio moje izdavačke kuće ‘BR:Enter Music’ i projekta ‘Kafanski fakultet’ čija je promocija u utorak. Naravno da mi imponuje sve to ali kažem, naša veza je čisto poslovna. Jako sam ponosan na njih i ubijeđen sam da će da naprave haos na estradi – rekao nam je pjevač.

Mirna Mira Ana