(FOTO) Saša Matić u Sarajevu uživao u Breninom nastupu pa nagovijestio iznenađenje!

Izvor slike: Avaz.ba

Lepa Brena i Saša Matić demantiraju priče kako na estradi ne postoje pravi i iskreni prijatelji. Naime, njih dvoje osim poslovne suradnje veže i iskreno prijateljstvo te je tako Matić prvi na listi gostiju svakoga slavlja u domu Živojinovića, ali ni pjevačica ne propušta proslave kod svog kolege.

foto-sasa-matic-u-sarajevu-uzivao-u-breninom-nastupu-pa-nagovijestio-iznenadenje2

Tako je Saša prošlog tjedna odgodio poslovne obaveze kako bi prisustvovao proslavi Breninog rođendana. Brena je rođendan proslavila u Sarajevu, na manifestaciji ‘Expresija‘ te je Matić tako spojio ugodno s korisnim. Na spomenutoj manifestaciji preuzeo je priznanje za ‘Muzičku ličnost godine‘ koje mu je dodijelila korporacija ‘Avaz’ te je publiku u prepunoj dvorani Zetra “počastio” s nekoliko svojih pjesama.

– Drago mi je da sam večeras ovdje i da me je sarajevska publika ovako lijepo dočekala. Ja sam se malo našalio sa organizatorima i sa svojim prijateljima, rekao sam im da je ovo generalna proba pred spektakl u tri čina koji ću održati 10. decembra u Zetri. Biće to prilika da se Sarajevu i okolini odužim za svu ljubav i podršku koju dobijam od njih već punih petnaest godina – rekao nam je Saša.

foto-sasa-matic-u-sarajevu-uzivao-u-breninom-nastupu-pa-nagovijestio-iznenadenje1

S obzirom na Brenino i Sašino prijateljstvo, sve prisutne novinare zanimalo je da li će pjevačica biti gošća na Matićevom koncertu u Zetri, no konkretan odgovor nismo uspjeli dobiti. Pjevačica je izjavila kako Sašu neizmjerno cijeni i voli te da ga uvijek rado podrži u svakom njegovom projektu, dok je Matić ponovio kako ništa ne radi bez prijatelja te će tako biti i u Sarajevu ali i u tuzlanskoj dvorani Mejdan u kojoj će 18. studenog prirediti spektakl.