(FOTO) Teodora Baković otvorila vrata luksuznog stana!

Izvor slike: Arhiva

Mlada pjevačica Teodora Baković muzikom se ozbiljno bavi od svoje šesnaeste godine, dok je javnosti postala poznatija dvije godine kasnije. Pjevačica kaže kako joj se od tada način život promijenio, ali kako je ona ostala ista. Bakovićeva potječe iz bogate obitelji pa je tako imala prilike ići u privatnu školu, živjeti s ocem u vili na Avali, majkom na Dedinju, a trenutno je u centru Beograda sa sestrom u luksuznom stanu kojeg su uredile po svom ukusu.

foto-teodora-bakovic-otvorila-vrata-luksuznog-stana1

Teodora je tako vrata stana otvorila ekipi magazina ‘Hello!’ i pokazala gdje provodi svoje slobodno vrijeme kojeg u posljednje vrijeme nema baš puno budući da pored pjevačke karijere studira francuski jezik.

– Nisam sama uređivala dom. Time se više bavila moja sestra od mene. Želele smo da stan bude moderan i mladalački, ali još nismo potpuno završile uređivanje. Nisam imala dovoljno vremena za poslove na uređenju, pa je moja sestra bila zadužena da obilazi prodavnice nameštaja, nadgleda majstore i sprovodi neke moje idejice. – rekla je Teodora za ‘Hello!’.

foto-teodora-bakovic-otvorila-vrata-luksuznog-stana2 foto-teodora-bakovic-otvorila-vrata-luksuznog-stana3 foto-teodora-bakovic-otvorila-vrata-luksuznog-stana4 foto-teodora-bakovic-otvorila-vrata-luksuznog-stana5

foto: Mirko Tabašević/ Hello!