Goca Tržan gradi farmu ovaca!

Izvor slike: Goran Srdanov

Brojni pjevači osim svojim glazbenim karijerama bave se drugim djelatnostima, a u jednu od primarnih djelatnosti uskoro bi trebala „uploviti“ i Goca Tržan. Prema saznanjima dnevnih novina ‘Kurir’, pop pjevačica nedavno je od djeda nasljedila 10 hektara zemlje na kojoj planira izgraditi farmu ovaca.

– Goca je prvo mislila da proda zemlju, a onda je shvatila da je novac zapravo u poljoprivredi i da se sve više biznismena i poznatih ličnosti okreće tome. Izgradnja torova i poslovnog objekta počeće na jesen, a sve će biti završeno na proleće sledeće godine, kad će na ogromno imanje biti useljeno prvo stado. Goca planira da radi veliki izvoz, posebno u Rusiju, kao i u susedne zemlje. Inače, uzgajaće posebnu sortu ovaca virtemberg, budući da se ona pokazala kao najkvalitetnija – rekao je izvor ‘Kurira’.

Članica žirija novog showa ‘Pinkove Zvezdice’ nije željela previše komentirati medijska saznanja te je za spomenuti dnevni list kratko izjavila:

– Nemojte, molim vas, da pričamo o tome. To je nešto čime će se baviti moja porodica, a ja ću biti samo deo priče. Planovi su još u toku, tako da ne mogu da kažem ništa detaljnije.

Zanimljivo je kako Tržanova ima diplomu poljoprivrednog fakulteta i to smjer – stočarstvo.