Maja Nikolić: Prostitucija na estradi je javna tajna!

Izvor slike: Hello!

Pjevačica Maja Nikolić u posljednje vrijeme sve više šokira svojim izjavama. Nakon što je, sada već bivšeg zaručnika prijavila policiji za prijetnje smrću, te razotkrila njegove poslove, Nikolićeva je otkrila i neke detalje vezane za estradu.  Naime, pjevačica je za dnevne novine ‘Alo!’ rekla kako se brojne njezine kolegice prostituiraju.

– Nisam ja izmislila rupu na saksiji kada je prostitucija pevačica u pitanju, jer je to javna tajna koju svi znaju. Situacija u politici, glumi i estradi je toliko delikatna da smo mi daleko od Holivuda. To čak nije ni visoka prostitucija, jer se većina njih prostituiše za male pare, tek toliko da prežive.Čak 99 odsto. Posebno me užasava muška prostitucija, a to je dokaz koliko kao narod srljamo u propast. Da stvar bude gora, naše najveće zvezde, koji su idoli mladih generacija, takođe se bave najstarijim zanatom. Evo, nedavno je jedna plavuša kupila stan u Beogradu od 200 kvadrata, a dobro znamo koliki su honorari pevačica. Zašto onda moje starije koleginice i ja, koje znamo da pevamo, sebi ne možemo da priuštimo tako nešto?! – pita se Maja.

Nišlijka dodaje i kako se pjevanjem bave samo kako bi si podignule cijenu:

– Muzička karijera im je samo paravan, a moćni klijenti su ih doveli na televizije i platili da izdaju albume. Za sve krivim muzičke urednike, koji treba da klasifikuju ko će se pojaviti na televiziji. Umesto talentovanih ljudi, mi danas imamo „ol inkluziv pevačicu“ koja pruža sve usluge! Apelujem i na roditelje koji decu šalju na muzička takmičenja da dva puta razmisle jer su takvi projekti vrlo često paravan za elitnu prostituciju. Mali je broj mojih kolega koji se ne bave ovim „biznisom“, to je samo jedan odsto i mogu da ih nabrojim na prste jedne ruke. Žao mi je jer time blate našu profesiju.

Kako je rekla da je prostitucija na estradi javna tajna, očekivalo se da će je neke njezine kolege podržati i složiti se s njom, međutim brojni su je iskritizirali.

 

MIRA ŠKORIĆ
– Kad već daje takve izjave, Maja onda mora sve da imenuje, a ne da nagađa. Nema smisla blatiti branšu koja časno i pošteno živi od svog posla. Nikolićevu vrlo poštujem kao vokal, ali ova njena izjava je mnogo ružna jer lupeta gluposti.

ĐOLE ĐOGANI

– Nemam komentar na neke nebitne ljude sa estrade koji u medijima mogu da govore gluposti samo da bi bili aktuelni. Uglavnom mnogo pričaju oni koji nemaju šta da rade. Trebalo bi da pišete o nekim ljudima koji su uspešni, kako su do toga došli i kako oni rade, a ima ih mnogo. Tako će mladi ljudi imati uzore.

DARA BUBAMARA

– Stvarno to ne bih komentarisala. Nije da branim estradu, ali mislim da to nije istina.

ĆEMO

– Valjda je ljude odavno prestalo da zanima mišljenje Maje Nikolić, a što se tiče teme o prostituciji na estradi, izgleda da je dobro upućena u to. Kakav čovek – takva i beseda.

DINČA

– Do sada nisam čuo o prostituciji, niti sam se bavio tom temom. Međutim, svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i Maja Nikolić. Verovatno ona ima svoj izvor informacija.

KATARINA GRUJIĆ

– Naravno da sam čula da je prostitucija zastupljena na estradi i očigledno je Maja upućena u to. Ja sigurno nisam deo te priče. Oduvek sam birala društvo, a i pevačice s kojima se družim su normalne devojke. Isključivo se bavim svojom karijerom.

ZORICA MARKOVIĆ

– Maju poštujem. Ima pravo da radi, misli i priča ko šta hoće. Ja ću svoju profesiju uvek zaštiti, bez obzira na to šta mislim o tim ljudima. Ako je prisutna – ako je. Prostituišu se svuda i u najgorim selima. Danas je sve prostitucija i svi se kurvaju. Ta reč više nije tabu tema.

izvor: Alo!, Kurir