Marija Šerifović privodi kraju snimanje svoje serije

marija-serifovic-privodi-kraju-snimanje-serije-o-sebi

Eurovizijska pobjednica Marija Šerifović uskoro će privesti kraju snimanje serije ‘Ispovest’. Snimanje serije o Marijnom životu već je trebalo biti završeno, ali zbog hitne operacije koju je imala prije nekoliko dana, projekt je malo sačekao.

Pjevačica i redatelj Peca Vujović na seriji su radili dva mjeseca, a za potrebe ovog projekta Marija je snimila i novi glazbeni materijal. Emitiranje ‘Ispovesti’ predviđeno je za kraj godine, kada će gledatelji vidjeti svih devet epizoda.

– Snimili smo veći deo materijala za dokumentarnu seriju “Ispovesti”. Pre nego što je Marija otišla na operaciju, snimali smo u studiju Saše Miloševića Mareta koji radi muziku za seriju koja bi trebalo da bude prikazana krajem godine. Planirano je da se prikaže devet dvadesetpetominutnih epizoda u kojima Marija kroz svojevrsnu umetničku ispovest priča o najvažnijim događajima iz svog života od detinjstva do pobede na Pesmi Evrovizije. Ideja nam je da svako slovo reči “Ispovesti” bude početno slovo pojedinačnih epizoda. Na primer slovo “I” je “Istina” u epizodi u kojoj Marija priča o sebi i svojoj porodici. Tu epizodu smo snimali u kući njenih roditelja. Slovo “P” je “Pobeda” govori o Pesmi Evrovizije. Snimali smo na različitim lokalitetima u Srbiji, zatim u Beču i Barseloni. Njen gost u serijalu je i violinista Aleksandar Ribak, koji je takođe pobedio na jednom od izdanja Evrosonga – izjavio je Peca Vujanić.