Marko Vanilla napustio Srbiju i postao model!

Izvor slike: PR

Neposredno nakon promocije spota za duetsku numeru ‘300 čuda’ koju je snimio sa Sandom AfrikomMarko Vanilla je spakirao kofere i otputovao u Njemačku. S obzirom da je tamo dugi niz godina živio i radio, brzo se vratio u svoje „gnijezdo“, međutim prije par dana je doletio u Beograd samo na par sati i to zbog novog posla koji nema veze s muzikom. Naime, Marko je za jedan brend dobio ponudu koja se ne odbija i pokraj još nekoliko poznatih osoba postao njihovo zaštitno lice. Snimio je photo session za katalog, međutim požalio nam se da ipak više voli pjevati nego pozirati pred foto objektivom.

– Lepši i veseliji je rad u diskoteci nego pred kamerama. Iskreno, poziranje mi je teško palo naročito zbog toga što puno nastupam u poslednje vreme. Svuda me ima – u Hajlbronu, Esenu, Frankfurtu i Majncu  – kaže Vanilla i dodaje:

– Iskreno, navikao sam se na Beograd i mnogo mi nedostaje tako da ću se potruditi da se što pre preselim u Srbiju, tim pre što, što me već početkom maja očekuje koncert u Somboru a nakon istog turneja po regionu.

Bez obzira na posao Marko dodaje da su mu osim ljubavi prema muzici, glavna mozivacija brojni fanovi, ili možda bolje reći obožavateljice.

marko-vanilla-napustio-srbiju-i-postao-model1