Marta: Plašim se za Elenu!

marta-plasim-se-za-elenu

Kćerka Marte Savić i Mileta Kitića, Elena, sve je češće u medijima. Elena je naprije pažnju novinara privukla kada se na YouTube-u pojavio snimak na kojem ona pjeva veoma zahtjevnu pjesmu pokojne Whitney Houston. Prije nekoliko dana, srpski mediji objavili
su i Elenine fotografije, a javnost se oduševila ljepotom ove djevojke.

marta-plasim-se-za-elenu2Marta je za portal ‘Puls’ rekla kako gleda sada na kćerkine početke, otkrila da li strahuje da se Elena neće snaći, te da li je razmišljala da joj zabrani da se bavi javnim poslom kako ne bi osjetila ružne strane istog.

– Pitanje je više nego pravo za mene jer se upravo tim pitanjem najviše bavim. Teko je detetu koje voli i na neki način je rođena da se bavi muzikom, uskratiti ili zabraniti da ide tim putem. Nismo ni pokušavali to, jer smo svi bili sigurni da ima Božiji dar i da bi bilo uzalud i grešno sputavati je. To je ta lepa strana u kojoj svi umetnici uživaju, ali sam uplašena kad je u pitanju medijska priča koja će je pratiti, jer ne zna koliko je jaka i koliko lako ili teško će podneti sve što joj se bude dešavalo. Ja kao majka sam najviše zabrinuta zbog toga, jer sam i sama teško podnosila mnogo toga, a kad je ona u pitanju, prvo mislim kako će ona, a posle i kako će mi.

Upoznata sa svim stvarima na estradi, Savićeva redovno savjetuje kćer kako da postupa:

– Trudim se da joj pojasnim kako i zašto se nešto dešava, da ne obraća pažnju koliko god može na negativne natpise, komentare. Da veruje u sebe i niko ne poljulja neistinom ili omalavažavanjem njenu veru. Isto tako i da je lepi natpisi i komentari ne zanesu da preceni sebe. Sve su to opasnosti.

Zanimljivo je i kako pjevačica preporučuje Eleni da se ugleda na svog oca Mileta:

– Tata joj je najbolji primeti. Niti čita, niti ga zanima šta se piše, ne koristi internet. Bavi se sportom i muzikom. Na njega ako se ugleda, biće najbolje jer sačuvati sebe u ovom vremenu gde su svi željni slave je teže nego ikad – izjavila je folk pjevačica za ‘Puls’.