Milena moli Popovića za povratak u ‘Grand’!

Izvor slike: Oksana Toskić (Saša Popović) / Svet (Milena Ćeranić)

U posljednjih nekoliko mjeseci medijima je zanimljiviji bio privatan život Milene Ćeranić nego li karijera mlade pjevačice. Da li je sama Milena kriva za to, ne možemo reći sa sigurnošću, no čini se da joj to sada poprilično smeta.

Prema pisanju dnevnih novina ‘Alo!’, Ćeranićeva ovih dana radi na tome da se ponovno vrati poslu kao prije, a u listu ciljeva upisala je i ponovni povratak u Grand produkciju. Naime, pjevačica već neko vrijeme pokušava privući pažnju Saše Popovića iz želje da se ponovno nađe na velikoj sceni njezine bivše produkcije.

– Milena je nezadovoljna na ‘Pinku’ zato što se njen nastup na ‘Pinkovom’ festivalu retko pušta na njihovim kanalima, a u emisije je gotovo i ne zovu. Razlog je rat koji vodi sa muzičkim urednikom te televizije Damirim Handanovićem. Zbog toga je zaključila da mnogo bolju reklamu može da ima u ‘Grandu’, pa sad na sve načine pokušava da dođe do Popovića. Prihvatila je i učešće u novom serijalu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ samo da bi mogla da mu se nametne jer će od ove sezone Popović u svojim emisijama ugostiti sve aktere tog šou programa – rekao je izvor blizak pjevačici za dnevne novine ‘Alo!’.

Ipak, čini se kako je Mileni pošlo za rukom da se Saša ponovno zainteresira budući da će navodno sredinom listopada biti jedna od gošće emisije ‘Narod pita’ te će to biti ujedno njezino prvo pojavljivanje u emisiji ‘Grand’ produkcije od 2010. godine kada je u reality showu ‘Farma’ direktora nazvala „ćorom“.