Milica Todorović napala voditelja radio ‘Pingvina’: Ti nisi normalan!

Izvor slike: Radio Pingvin

Milica Todorović nedavno je izbacila provokativan spot za pjesmu ‘Tri čaše’, a voditelju vikend emisije na radio ‘Pingvinu’ to je bio dobar razlog da dogovori njezino gostovanje i ”izrešeta” je pitanjima.  Voditelj Zele, nije ni sanjao da će Milica tako burno reagirati na njegova „ili-ili“ pitanja, ali nije odustajao dok mu nije dala sve odgovore za njegovu emisiju ‘Vikend sa Zeletom’.

– Da li više voliš kada ti momci odmeravaju gornji ili donji deo tela? – bio je direktan Zele. Milica ga je najprije pogledala zapanjeno, a onda je kroz gromoglasan smijeh rekla: – Rekla sam ti da su ti glupa pitanja, a onda se nasmijala i odgovorila: – Ma ti bre nisi normalan! Svakoj devojci prijaju muški komplimenti, svejedno mi je koji deo mi odmeravaju.

milica-todorovic-napala-voditelja-radio-pingvina-ti-nisi-normalan1

Usprkos negodovanju pjevačice, Zele nije posustao, naoštrio se i „udario“ Milicu tamo gdje je vjerovatno najviše boli: – Kada bi te u isto vreme pozvali bivši momci Rade i Nenad na kafu, sa kojim bi otišla, a koga odložila za neki drugi put? – pitao je voditelj radio ‘Pingvina’.

Na trenutak osmijeh je nestao sa njezina lica i tiho je rekla: -Idemo dalje!

Iako joj se nisu sva pitanja svidjela, Milica nije zamjerila Zeletu pa su studio napustili u odličnim odnosima.