Nikola Bokun: Aleksandra Radović me finansirala i pomogla mi da napredujem!

Izvor slike: Instagram/mrbokun / Arhiva

Mladi pjevač Nikola Bokun bio je veoma zapažen u desetoj sezoni show programa ‘Zvezde Granda‘. Trenutno polako ali sigurno gradi karijeru i promovira pjesmu ‘Odakle ti lova‘ u čijem se spotu našla njegova kolegica i bliska prijateljica Milica Pavlović.

Da mu na samom početku nije bilo lako, rekao je nedavno za jedan portal otkrivši da mu je pomoć pružila Aleksandra Radović za koju tvrdi da je pogrešno predstavljena u medijima.

– To je bio sam polazak u srednju školu. Išla je reklama da Aleksandra otvara školu pevanja i pozvao sam da se raspitam. Moji roditelji su tada školovali moju sestru i mene i bilo im je mnogo da mi to finansiraju pa sam odlučio da Aleksandri napišem pismo. Odneo sam joj pre nastupa u Pančevu u jednom klubu i pozvala me je posle deset minuta da mi kaže da ne brinem i da dođem na audiciju da me čuje. Otišao sam i rekla mi je da sam primljen i da će me ona stipendirati i pomoći mi da napredujem. Radila je sa mnom na tehnici pevanja i disanja, i maksimalno mi se posvetila i taj period pamtim kao jedan od najbitnijih i najlepših u svom životu – rekao je Nikola.

Mladi pjevač upravo je zahvaljujući Aleksandri imao prilike upoznati velika pop zvijezde poput Sergeja Ćetkovića, Jelene Tomašević i Emine Jahović.

– Zapitate se da li sanjate ili su to stvari koje se zaista dešavaju. Sve mi je to omogućila Aleksandra i neizmerno ću joj biti zahvalan zauvek što mi je pružila šansu kakvu bi retko ko danas, kada je manje-više sve u novcu i interesu – rekao je Bokun.