Odgovorila na prozivke: Biti Seka Aleksić nije sramota!

odgovorila-na-prozivke-biti-seka-aleksic-nije-sramota

Seka Aleksić prije nekoliko mjeseci dobila je ponudu da svoj glas ”posudi” jednoj od ženskih likova iz popularnog filma ‘Štrumpfovi’. Da je sinkronizacija filma bila odlična potvrdio je i Dragan Vujić Vujke koji se tim poslom bavi dugi niz godina.

Ipak, nekome se Sekin angažman nije svidio. Glumac Slobodan Stefanović izrazio je negodovanje na Twtiter profilu.

– Seka Aleksić daje glas Štrumpfeti. Kažu, marketinški je dobro. Je l‘ može moj Štrumpf na bolovanje? I sad ispade Seka veća institucija od Štrumpfova. Kao oni ne mogu dobro da se prodaju bez Seke. Ma čekaj… – napisao je glumac.

Stefanović je kasnije dodao i kako se boji da pjevačica može loše utjecati na djecu i da je znao da će ona posuditi glas jednom od likova, ne bi sudjelovao o cijelom projektu.

[box type=”shadow” align=”alignleft” ]Folkerica je nakon saznanja što je glumac rekao, na Facebook profilu napisala: – Dragi Slobodane, sasvim je normalno u svetu da javne ličnostu gostuju u takvim projektima. Dragi Slobodane, ako je jedan Dragan Vujić Vujke prokomentarisao da sam sinhronizaciju odradila kao profesionalni glumac, on koji se godinama bavi tim poslom, ne vidim mesta polemici. I na kraju, dragi moj Slobodane, biti Seka Aleksić nije sramota… Niti sam lopov, niti prevarant, niti sam ikada radila nešto nepristojno zbog čega bi se bilo ko postideo, već naprotiv, odem često da pogledam mjuzikle u “Pozorištu na Terazijama” u kojima i ti glumiš, pa je ovde jedino sramota da takav glumac i gospodin govori na taj način o jednoj ženi. Na kraju, kada ja o nekome pričam tu su uvek i adekvatni argumenti, pa te najljubaznije molim da otkriješ po čijoj sam to direktivi, kako reče, postala deo tog projekta. Hvala!