POČASTILA SE: Brena od Dragane kupila Maybach za 150 000 eura!

Izvor slike: Andreja Damnjanović (Lepa Brena) / Internet (Dragana Mirković)

Folk diva Lepa Brena jedna je od onih koja novac troši veoma racionalno. Godinama je ulagala u ‘Grand’ produkciju, svoju karijeru te nekretnine, a sada uglavnom uživa u plodovima svoga rada i većim luksuznim stvarima koje kupi s vremena na vrijeme.

Kako pišu dnevne novine ‘Blic’, pjevačica je nedavno kupila Maybach S500, a platila ga je oko 150 000 eura. Brena je automobil kupila od kolegice Dragane Mirković budući da su ona i njezin suprug Toni Bijelić jedini ovlašteni distributeri za prodaju spomenute marke automobila.

– Brena je želela novi auto, a kad god bi se videla sa Draganom i Tonijem, govorila im je da joj treba baš takav auto kao što je “majbah” koji oni voze. Iskoristila je mogućnost da kupi vrednu stvar na što praktičniji način. Brena je uvek bila pametna poslovna žena – kaže izvor ‘Blica pjevačicama.

Maksimalna brzina ovog automobila elektronski je ograničena na 275 km/h, za fenomenalni interijer koriste se samo najfiniji materijali, a moguće je ugraditi zaštitu B6/B7 radi potpune sigurnosti. Jedina mana automobila je rok isporuke budući da se radi isključivo po narudžbi. Njegova cijena može dosegnuti i do milijun eura.

pocastila-se-brena-od-dragane-kupila-maybach-za-150-000-eura

foto: automobile-catalog.com

Podsjećamo da su Dragana i Toni prošle godine doživjeli prometnu nesreću u kojoj, sva sreća, nisu ozlijeđeni zahvaljujući upravo sigurnom i čvrstom Maybachu kojeg je vozio suprug pjevačice.