Pojačanje na radio ‘Pingvinu’: Seka Aleksić nova radio voditeljica?!

Izvor slike: radio Pingvin

Nasmijanu folk pjevačicu Seku Aleksić sreli smo na beogradskom radiju ‘Pingvin kako stoji iza mikrofona u gluhoj sobi, te u prvi trenutak pomislili da mijenja profesiju. Međutim, u pitanju je nešto sasvim drugo!

pojacanje-na-radio-pingvinu-seka-aleksic-nova-radio-voditeljica1

Nakon velikih hitova Seke Aleksić koji su premijerno emitirani na radio ‘Pingvinu’, na red je došlo i snimanje džinglova koje je popularna pjevačica otpjevala za potrebe radija. Ovakva snimanja obično traju satima, ali Seka je uspjela cijeli posao završiti za 15-ak minuta. Poznato je da je ova folkerica veliki profesionalac, bilo da se radi o nastupima, intervjuima, ili ovoga puta snimanje džinglova. Zato i ne čudi što je i ovaj angažman prihvatila s velikom odgovornošću.

– Presrećna sam što sam se sa čelnim ljudima ‘Pingvina’ dogovorila i izabrala da otpevam džinglove za radio stanicu koju i privatno slušam, kako u kolima tako i kod kuće. Džinglove sam uspela da otpevam u rekordno kratkom roku, za samo 15 minuta. Kad je saradnja dobra i posao se dobro i brzo uradi na obostrano zadovoljstvo – rekla nam je pjevačica.

Tako će se od četvrtka na spomenutom radiju osim Sekinih pjesama „vrtjeti“ i džinglovi koje je snimila.

pojacanje-na-radio-pingvinu-seka-aleksic-nova-radio-voditeljica2